Themabijeenkomst ‘Werken met BGT – Greenpoint-BOR’

Op woensdagmiddag 15 mei a.s. is onze jaarlijkse themamiddag op de WUR-campus in Wageningen gepland. Na een reeks zeer geslaagde implementaties van de landelijke, horizontale standaard uitwisseling tussen BGT en Greenpoint-BOR is het tijd om samen met onze klanten vooruit te blikken naar de toekomst van het werken met BGT en Greenpoint-BOR.

Wat kunnen we leren van de eerste praktijkervaringen? Hoe kan de bijhouding van BOR en BGT goed worden georganiseerd? Wat leveren ons de ideeën rondom een samenhangende objectenregistratie? Hoe gaat het databeheer er in de toekomst uitzien?

Vragen die richting geven aan het werken in BGT en BOR en daarom onze aandacht meer dan waard zijn. Op de themabijeenkomst zullen we ze aansnijden met sprekers uit praktijk en beleid. We hopen door een interactieve opzet van de middag op een even grote inbreng van alle overige aanwezigen.

Geïnteresseerd in de onderwerpen, of gewoon nieuwsgierig naar de themabijeenkomst op 15 mei?


Meld u aan en u ontvangt binnenkort het uitgebreide programma.

Middels dit formulier kunt u zich aanmelden voor de themabijeenkomst ‘Werken met Greenpoint – BGT-BOR’ op 15 mei 2019.

De gegevens waarmee u zich aanmeldt, worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van informatie aangaande de themabijeenkomst en voor de registratie en vervaardiging van naambadges.