Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Greenpoint is ook dit jaar aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Bent u benieuwd naar de BGT – Greenpoint-BOR koppeling in de praktijk, wilt u meer weten over de nieuwe realtime basisplanning wegen in Greenpoint of over de overige ontwikkelingen rondom Greenpoint? Bezoek dan onze stand nummer 4.4.49, deel uw vragen met ons en ontvang gratis een handige popsocket voor uw smartphone!

De Greenpoint-cloudservice voor beheerders heeft een unieke koppeling met de BGT. Hij werkt met de landelijke standaard voor uitwisseling van Geo-berichten (StUF-Geo IMGeo) en functioneert op basis van een uniek concept. Het resultaat: in minder dan 3 maanden is het mogelijk een volledig Greenpoint-beheersysteem in te richten, met beheergegevens te vullen en te koppelen aan een online BGT.

In korte tijd heeft Greenpoint al bij 12 gemeenten, in samenwerking met verschillende BGT-software leveranciers, gezorgd voor een goed werkend beheersysteem dat zijn geometrie online uit de BGT krijgt. Dit is mogelijk dankzij de flexibele opzet van Greenpoint, maar ook de uniek ontwikkelde opzet van de BGT-uitwisseling speelt een belangrijke rol in het succes. BGT-beheerobjecten en BOR-beheergegevens worden aan elkaar gekoppeld, ook als er nog geen 100% match is. Objecten zonder match worden heel overzichtelijk door gebruikers zelf weggewerkt. Zo lukt het de meeste gemeenten om in enkele weken met een perfect passende BGT – BOR-configuratie aan het werk te zijn.

Nieuw in Greenpoint is de realtime, geautomatiseerde basisplanning voor wegen. Al tijdens de uitvoering van een weginspectie wordt direct na vastlegging van de schadebeelden de basisplanning ‘rechtstreeks’ per wegvakonderdeel gegeneerd! Kom kijken naar de mogelijkheden die dat oplevert.