Maak kennis met Greenpoint

Onze medewerkers

Vraag een inspirerende demo aan

Het team

Peter Veeneman
Directeur

Theo Borst
Senior adviseur

Het leukste aan werken bij Greenpoint is het samenwerken in een enthousiast team dat de informatie en communicatie in het beheer goed voor elkaar wil hebben voor de klanten. Daarbij is het leuk om contact te hebben met veel verschillende mensen: beheerders en ICT-mensen bij opdrachtgevers, aannemers en adviseurs in het beheer en onderhoud.

Theo Borst
Senior adviseur

Mariëtte van der Cammen
Bureaumanager

De grote diversiteit aan werkzaamheden maakt mijn functie als bureaumanager erg leuk. De goede sfeer binnen Greenpoint en het prettige contact met de klanten zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Mariëtte van der Cammen
Bureaumanager

Mark Reefman
Projectleider

Ron Jansen
Software ontwikkelaar

Sinds de oprichting in 2006 werk ik bij Greenpoint in een leuk en enthousiast team met service als uitgangspunt. Het is mooi om klanten een goed stuk gereedschap aan te bieden waarmee ze geholpen zijn.

Ron Jansen
Software ontwikkelaar

Pepijn Naus
Software ontwikkelaar

Wat mij in het bijzonder bevalt bij Greenpoint is de positieve, eerlijke, klantgerichte sfeer en het hechte team. Als software ontwikkelaar heb je de vrijheid om je eigen inbreng te combineren en te versterken met een klantgerichte vraag. Zo ontwikkel je niet alleen een mooi software pakket, maar ook je eigen kunnen en karakter.

Pepijn Naus
Software ontwikkelaar

Egon Hofstad
Adviseur GIS

Maartje Kuijten
Adviseur GIS

Mijn werkzaamheden bij Greenpoint bieden mij de mogelijkheid om kennis vanuit de opleiding in de openbare ruimte en de in het werkveld opgedane kennis in GIS te combineren. Hierdoor kan ik de dingen doen die ik leuk vind. Daarnaast draagt het werken in een leuk en enthousiast team en de prettige werksfeer er aan bij dat ik plezier heb in mijn werk.

 

Maartje Kuijten
Adviseur GIS

Icoon
Platform voor gemeenten, organisaties en opdrachtnemers
Icoon
Optimale samenwerking en betrokkenheid
Icoon
Webbased dus overal toegankelijk