Het eerste online platform voor beheer van de openbare ruimte

De wereld verandert. En dat wordt zichtbaar in het beheer van de openbare ruimte. Steeds meer partijen zien samenwerken als een kerncompetentie. Het is de kunst om verantwoordelijkheden te delen en de expertise van anderen te benutten.

Vraag een inspirerende demo aan

Greenpoint: opvolger van het traditionele BOR-systeem

We heten Greenpoint en we maken Greenpoint. Meer dan 50 gemeenten en een snel groeiend aantal aannemers en andere organisaties weten waar dat voor staat: de uitermate flexibele en innovatieve BOR-oplossing, van een even flexibel en innovatief team.

Een betrokken team, dichtbij u
U vindt ons niet in een grote kantoortoren, vol met ingenieurs en developers. Dat is het oude model, uit de tijd van complexe software en ingewikkeld maatwerk. (Wie gelooft er nog in?) Wij hebben een relatief klein kernteam met specialisten. Gezamenlijk ontwikkelen we voortdurend nieuwe functionaliteit die we online beschikbaar stellen voor al onze gebruikers. U begrijpt dat we korte lijnen hebben. We staan dichtbij de markt. Dichtbij u.

Een partner in het samenspel
Omdat we graag nauw samenwerken, kunt u ons in heel Nederland tegenkomen. Vanuit Wageningen – waar we in het centrum zijn gevestigd – gaan we dagelijks op pad. Als partners helpen we u bij het versterken van uw samenspel met opdrachtnemers, -gevers of stakeholders. En daarvoor komen we graag bij u langs.
Toen we in 2006 van start gingen als Greenpoint, was onze visie vooruitstrevend. We geloofden in een BOR-oplossing die daadwerkelijk partijen met elkaar zou verbinden. Hoe? Door iedereen, altijd en overal van de goede informatie te voorzien. En door alle betrokken partijen de mogelijkheid te bieden om informatie up-to-date te houden. Dat resulteerde in het online platform Greenpoint. De opvolger van het traditionele BOR-systeem. Zonder logge softwarepakketten, omvangrijke implementaties en kostbaar maatwerk. Een uiterst flexibele cloudapplicatie met een centrale database die altijd en overal toegankelijk is. Een tijdloos concept.

Onze missie

Opdrachtgevers, opdrachtnemers en burgers versterken in hun samenspel bij het beheer van de openbare ruimte. Dat doen we door hen te ondersteunen met een online informatie- en communicatieplatform.

De vier kernwaarden van Greenpoint: veelzeggend

Icoon

Verbindend

We geloven in samenwerking. Als iedereen zich richt op zijn kerntaken en specialismen, ontstaat er een sterk netwerk. Dat voelt niet alleen goed: het levert ook de beste resultaten op.

Icoon

Vernieuwend

Het kan altijd beter. Met die overtuiging blijven we Greenpoint ontwikkelen. Geïnspireerd door klantervaringen, gedreven door technologische innovaties. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van eigentijds beheer van de openbare ruimte.

Icoon

Autonoom

Als iedereen doet waar hij goed in is, is er een goede basis voor samenwerking. Zo zien wij onze meerwaarde als aanbieder van een online platform. Een rol waarin we onafhankelijk zijn. We zijn geen ingenieursbureau. Wie met Greenpoint werkt, blijft vrij in zijn keuze voor kennispartners. Als u waarde hecht aan autonomie, zal u dat aanspreken.

Icoon

Transparant

De wereld van vandaag en morgen ís transparant. Daar dragen we graag aan bij. Met een platform dat u in staat stelt beheerinformatie te delen en transparant te maken wat daar gebeurt. En met een uiterst inzichtelijke tariefstructuur, waarbij u betaalt naar gebruik.

Icoon
Platform voor gemeenten, organisaties en opdrachtnemers
Icoon
Optimale samenwerking en betrokkenheid
Icoon
Webbased dus overal toegankelijk