Verbeterde locatiebepaling in Greenpoint

Op veler verzoek is de locatiebepaling in de kaart vernieuwd en daarmee verbeterd. Door deze verbetering wordt nu een hogere nauwkeurigheid gehaald. Daarnaast is zowel je locatie als de nauwkeurigheid hiervan direct inzichtelijk. In de kaart wordt je locatie continu weergegeven middels een rode stip met rode cirkel. De cirkel is een visualisatie van de nauwkeurigheid in meters.

Deze nauwkeurigheid is ook af te lezen in een blauw balkje rechts onderin de kaart. Hierin staat het tijdstip en de nauwkeurigheid (aangegeven door acc) in meters. Tevens wordt in de rode bovenbalk van de kaart een locatiebepalingsknop getoond (zoals voorheen). Daarmee kun je de kaart centreren naar je huidige locatie (afbeelding 1).

Indien je deze kaartinstelling aan hebt staan, kan het zijn dat er eenmalig gevraagd wordt om Greenpoint toestemming te geven om je locatie weer te geven. Geef akkoord als je de locatiebepaling wilt gebruiken in Greenpoint op dat apparaat. Dit is een instelling op je apparaat en niet van Greenpoint en is vergelijkbaar met apps op je smartphone die je locatie gebruiken. Bijbehorende instelling is te vinden in de kaart, onder de tandwielknop in de rode bovenbalk (afbeelding 2).

Mocht je vragen hebben over het gebruik hiervan, neem dan vooral contact met ons op. We horen graag hoe jullie Greenpoint ervaren en gebruiken, zodat we kunnen blijven werken aan het verbeteren van ons product.