Te zien op Vakbeurs Openbare Ruimte: BGT-BOR in praktijk

Woensdag 26 en donderdag 27 september zal Greenpoint voor het 10e opeenvolgende jaar op de Vakbeurs Openbare Ruimte staan. Bij stand nummer 4.4.49 zullen wij u onder andere laten zien hoe een koppeling tussen de BGT-BOR in de praktijk nu echt werkt.

Als eersten in Nederland hebben Greenpoint en verschillende BGT-leveranciers een niét-pragmatische koppeling tot stand gebracht tussen de BGT en BOR. Deze koppeling werkt geheel volgens de StUF-Geo IMGeo standaard en biedt de gebruikers (aan zowel de BGT- als de BOR-kant) volledig automatisch berichtenverkeer in twee richtingen.

Op de aankomende Vakbeurs zullen wij in de praktijk laten zien hoe deze bijzondere koppeling werkt en komt u er achter wat beheerders en aannemers hier voor profijt van zullen hebben. De integrale toepasbaarheid van Greenpoint zorgt er daarbij voor dat ons beheersysteem zowel in het groen, grijs als blauw gebruikt kan worden.

Dus, bent u benieuwd naar de eerste BGT-BOR koppeling in de praktijk, wilt u meer weten over de ontwikkelingen rondom Greenpoint of wilt u een van onze aanwezige medewerkers op de beurs spreken? Schroom niet om langs te komen en we hopen u graag te zien in Utrecht!